Tuesday, June 7, 2011

Hong Kong I.



Vasarnap erkeztunk Hong Kongba. Igazabol mondjuk, hogy ez Kina, es mivel kinaiaik lakjak, azok is utaznak ide jobbara. Ami nem is lenne baj, ha nem kellett volna nekunk is veluk utazni...
A gep olyan volt mint a piac szombat delelott. Mindenki uvoltozik, zsibong. Jellemzoen hangosan asitoznak, vagyis inkabb orditva asitanak, bofognek, krakognak. A gep ket vegeben ulo ismerosok kellemesen tulharsogjak egymast, hogy kedejesen elbeszelgessenek. Jah..es finganak!
Na mindegy, meg a visszautat ki kell birni veluk....

Hetfon Balazs kollegajaval talakoztunk aki nagyon szereti a tarsas jatekokat. Van is itt par kavezo, ahol lehet is uzni ezt az elfoglaltsagot. Mivel nehez partnert talalni ra, mi meg epp itt voltunk es nem volt jobb otletunk, ezert elmentunk. A csapatok neha interneten szervezodnek. A 4. tag is igy kerult a kepbe. Hamar kiderult, hogy David, magyar :) Kicsi a vilag!


Metro, ami vegtelen hosszu...ritka pillanat, hogy ilyen ures

A hires bambusz allvanyzat.

regi es uj

A tarsasjatek hely bejarata

4-5 orat nyomtuk a Settlerst! :)

Sotetedeskor elindultunk le a partra, a felhokarcolos zenes fenyjatekot megnezni, es gyonyorkodni ebben a fenyszennyezesben, es energiapazarlasban :)

Hajo

Hong Kong

A jellegzetes latkep

es mi meg elotte

Metro...Sok metros kep van, talan azert, mert a legtobb idot itt toltjuk...nem is kell a felszinre menni, hogy eljussunk boltokba, helyekre. Orakig lehet utazgatni, atszallni, eltevedni

Egy masik metro



No comments:

Post a Comment